November 29, 2017

Unde

  Poate unul dintre locurile cele mai frumoase si bine conservate, din punct de vedere natural. Situat in apropierea capitalei, intre doua paduri si o grupare de lacuri, Vega Park dispune de diferite locatii pentru dezvoltare. Intreaga zona, desi se afla la doar 15-20 de kilometri de Soseaua de Centura a Bucurestiului, este de o bogatie de apreciat, aici intalnindu-se o varietate mare de animale si pasari. Mistretul, caprioara, vulpea, pisica salbatica, iepurele de camp, cocorul, pelicanul, lebeda, rata salbatica si uliul sunt cateva dintre cele mai cunoscute, diversitatea putand fi observata petrecand timp in acest loc.

Shadow
Slider

  Lipsa infrastructurii de tip invaziv a fost un factor important pentru alegerea acestei locatii ca punct de plecare. Intentia de a construi si a locui cat mai natural posibil se potriveste perfect acestui areal pentru inceput. Prin aparitia oamenilor dorim sa aducem o valoare zonei, incat sa revenim cu o reintegrare in armonie alaturi de ceea ce este natural, sanatos, de o maniera asa cum este prezentata incepand de la prima pagina a acestui proiect si care se regaseste in toate paginile si articolele scrise.

  Dintre caile de acces putem mentiona ca zona este traversata de un drum judetean, mai exact DJ412. De la iesirea din Frumusani, imediat dupa supermarketul Korani, indicat pe harta si pana in dreptul marcajului Vega Park, drumul este construit din piatra. Mai departe, spre satele si comunele Nuci, Vasilati, Galbinasi, Tanganu, Cernica acest drum este asfaltat. (click pe butonul + de 4 ori si mutare harta spre stanga pentru vizualizare iesirea de pe Drumul National DN4 – SuperMarket Korani – punct de reper)

 

Acasa <——-Acceseaza———> Traiesti Inteligent