November 29, 2017

Teren cu Energie Verde

 Daca intentioneazi sa achizitionezi un loc de casa intr-o zona superba cu multa natura, aer curat, o varitatea mare de animale si pasari si unde poti vedea cerul instelat pe timp de noapte iti uram: Bun Venit!(Mai multe informatii despre zona aici: Locuinţa ta într-o poiană)

 In ceea ce priveste suprafetele de teren unde dorim construirea Vega Park am afisat in Planul Urbanistic General al Comunei Vasilati locatiile si ordinea de dezvoltare, de la Vega 1 pana la Vega 8 momentan(Se poate vizualiza mai clar toata zona facand click pe harta de mai jos).

 In momentul actual dezvoltam activ zonele Vega 1, 2 si 3, care sunt apropiate una de cealalta, practic Vega 1 si Vega 2 fiind vecine, avand limita de proprietate comuna. Vega 3 se afla la o distanta de 600 metri. Toate aceste trei zone au deschidere la Drumul Judetean DJ412. O parte din locurile pentru case au fost vandute, disponibile fiind dupa cum urmeaza:

    • 2 loturi in Vega 1(ambele loturi sunt rezervate),
    • 24 de loturi in Vega 2,
    • 17 loturi in Vega 3.

 Suprafetele loturilor sunt cuprinse intre 550 si 1200 de metri patrati.
 Pretul pe metru patrat este cuprins intre de 10 si 12 euro. Se poate negocia in functie de pozitia lotului dar si de suprafata dorita.

 Alte informatii importante:

  • In preturile loturilor este inclusa cota de drum, cale de acces pietruita.
  • Costul pentru conectare cu energie electrica este de 1.000 de euro pentru fiecare lot si se achita separat de pretul terenului. In acest pret sunt incluse lucrarile de bransare subterana, cablul, contorul electric montat la limita de proprietate privata. Sursa de energie electrica este ecologica.
  • Zona Vega 1 si Vega 2 este in curs de bransare la reteaua de internet prin fibra optica.

 

Traieste Inteligent <——-Acceseaza———> Casa Modulara