Dacă te-ai gândit că este nevoie doar de suprafețe mari pentru a obține o producție mare pentru diferite recolte, fie ele de fructe sau legume, mai jos avem un material video de doar câteva minute, plus câteva imagini, care să îți arate contrariul și să îți ofere câteva idei.

Iată, de exemplu, cum pot fi cultivate căpșunile, dar nu numai, pentru a obține cantități record folosind câțiva metri pătrați din grădina casei, din balcon sau terasă.

Lasă-te inspirat și dă frâu liber imaginației tale pentru a vedea cum poți din materiale ieftine sau reciclabile să-ți construiești rapid o așa-zisă fabrică de produs căpșuni folosind un spațiu foarte mic pentru acest lucru.

Folosește în zone însorite din curtea ta paleți, tuburi, porțiuni de gard, foste scări din lemn sau orice altceva consideri că se potrivește, evident având la îndemână și câteva unelte necesare.

Sistemele prezentate în video-ul de mai jos, pe lângă faptul că îți arată cum poți obține cât mai mult din puține lucruri, îți protejează mai bine cultura de diferite boli sau dăunători. Se poate observa în plus și faptul că este chiar mult mai simplu de întreținut o astfel de cultură a abundenței, cum am putea-o denumi. Deși prezentarea este în limba engleză, imaginile vorbesc de la sine și sunt mai mult decât relevante (pentru cei care nu cunosc limba engleză).