Despre Vega Park

Ai intrebări?
armonie@vegapark.ro
Pentru colaboratori:
parteneri@vegapark.ro

O scurtă istorie Vega Park.

S-a ales ca locație primă, pentru început, după câteva luni bune de căutare, o zonă liniștită, curată și cât mai bine conservată din punct de vedere natural posibil, și anume proximitatea localității Frumușani.

Delimitată de Pădurile Filastache și Popești și Râul Câlnău la aproximativ 15-20 de kilometri de prima șosea de centură a capitalei României, București, locul este potrivit pentru... Continuarea pe blog...

CE OFERIM

Abordarea noastră.

Servicii de calitate

Unul dintre lucrurile pe care le urmărim constant este lucrul bine făcut. Transparența cu care lucrăm cu colaboratorii și clienții noștri este ceea ce ne ghidează pentru a obține rezultate care să mulțumească echitabil pe toată lumea.

Oameni pentru oameni

Când începem orice proiect întotdeauna ascultăm și facem pe cât este posibil să ne punem în locul celui din față pentru a înțelege ceea ce este important, esențial. Prioritizăm și oferim soluții care se mulează pe ceea ce este cel mai benefic pentru fiecare om sau familie în parte.

Satisfacție

Calitatea fiecărui moment, atenția și bucuria cu care creăm sunt ingredientele principale. Nu ne sperie greul, complexul, ci din contră ne motivează spre un inedit fascinant.

Trăiește Inteligent.
Natura este casa noastră.

Trăiește-ți aventura.

Costruim pentru tine, împreună cu tine. Lasă-te inspirat de ceea ce îți propunem și hai să aducem în realitate casa pe care o visezi. Acasă, ca în vacanță, tot timpul.

Case Vega de vis