May 18, 2018

Casă Modulară

  Pentru a te putea bucura de fiecare pas pe care îl faci in realizarea cuibului tău unic, aşa cum l-am denumit noi şi cum vrem să credem că ţi-l doreşti şi tu, suntem aici pentru a te sustine, consilia şi ghida astfel încât alegerile tale să fie cele mai potrivite ţie. Din momentul alegerii terenului, aspectul următor de primă importanţă este proiectarea in detaliu pentru tot ceea ce urmează a fi construit în totalitate. Aici vorbim despre delimitarea si imprejmuirea proprietatii, pozitionarea corecta si eficienta a utilitatilor pe teren, camera tehnica cu roluluri multiple, arhitectura gradinii combinând decorativul si hrana curată, arhitectura casei cu posibilitatea modularităţii ei şi legăturile inteligent făcute între toate elementele care sunt parte din viitorarea ta locuinţă.

  Atât casa propriu-zisă poate fi gândită pentru o dezvoltare modulară, dar şi toată prorietatea în sine. Motivul pentru care specificăm acest lucru este unul simplu. Posibil ca în prima fază să vrei doar o căsuţa pentru a te relaxa la finalul saptămânii sau în anumite zile când simţi nevoia de o reconectare cu natura şi cu tine. Să îţi petreci timp alături de prieteni sau familie, în grădina ta sau descoperind împrejurimile, pădurile, lacurile si cerul care te surprind plăcut indiferent de sezon. Să ai un locşor al tău unde poţi reveni seara pentru a privi spectacolul cosmic plus concertul de linişte acompaniat uneori de cântecele păsărilor şi al altor necuvântătoare.

Shadow
Slider

Imaginile prezentate mai sus sunt pentru prezentare. Informatii despre preturi, suprafete si proiectul in totalitate vor fi afisate in scurt timp.

Teren cu Energie Verde <——-Acceseaza———> Hrana Curata