Vega Park – In Armonie cu Natura

Latest Project
Jeans Store Interior
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.
Arrow
Arrow
Slider

Se spune că este bine să ai grijă ce iţi doresţi, ce spui si mai ales ce gandesti că vrei, căci s-ar putea să ţi se întâmple. Şi pe bună dreptate, viaţa este de o generozitate nesfârşită. Până unde este dispus să meargă fiecare pentru a-şi urmări visele este strict o alegere personală şi evident că ţine de determinare in special, dar nu numai.

O intenţie plantată undeva prin 2008 stă să încolţească acum, dupa mai bine de 9 ani. Nici cea mai vagă idee nu imi trecea prin minte despre ce lecţii am nevoie să trec si pe ce meleaguri voi fi purtat pentru a putea aduce in lumină ceea ce voi prezenta in continuare ca proiect, idee si stil de locuit pe acest minunat Pamant. Căci dacă mi-ar fi trecut la vremea respectivă, cine ştie dacă mă mai încumetam :). Acum zic, că da.

Dacă mai de mult căutam liniştea si orice altceva undeva în afara mea astăzi ştiu că toate pleacă din mine si se extind in tot ceea ce mă inconjoara. Fie că este vorba despre societate, familie, loc de muncă, casă, maşina, stare financiară s.a.m.d.. Mergand mai departe pe acest fir am realizat ca eu contribui la formarea mediului si al societatii si prin ceea ce cumpar. Si ce presupune acel ceva pentru a ajunge la mine, ce implicatii sunt necesare. Eu, noi, prin ceea ce cumparam perpetuam ceea ce exista in piata sau, poti spune, in viata. Si da, am ales ca in loc sa ma plang, sa fac orice altceva din ceea ce stiu(sau urmeaza sa descopar) ca am de facut pentru a-mi mentine linistea prin alegerile mele.

Vega este una dintre cele mai luminoase stele vizibile pe cerul noptii. Printre primele cinci din cate am aflat. Cautasem cateva zile bune dupa un nume pentru intentia mea, iar cand a aparut, am stiut Eu si probabil tot omul care a avut ocazia la un moment dat sa se afle undeva in natura, departe de luminile artificiale, am fost si sunt fascinat de miracolul acesta in care traim si de care ma pot bucura de fiecare data cand am ocazia.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *